Find årets øl-julekalender og få leveret inden 1. december
Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

kr.249,00

Oplev en ægte smagsoplevelse med en Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca i København NV. Vores eksperter vil guide dig igennem en smagsrejse af Ugly Ducks håndlavede øl, som er brygget med kærlighed og omhu i vores bryggeri i Fuglebjerg. Vores ølsmagning giver dig mulighed for at prøve en bred vifte af Ugly Duck øltyper, som […]
Beskrivelse
Yderligere information

Oplev en ægte smagsoplevelse med en Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca i København NV. Vores eksperter vil guide dig igennem en smagsrejse af Ugly Ducks håndlavede øl, som er brygget med kærlighed og omhu i vores bryggeri i Fuglebjerg.

Vores ølsmagning giver dig mulighed for at prøve en bred vifte af Ugly Duck øltyper, som spænder fra klassiske ale og lager øl til mere eksperimenterende og nyskabende øltyper. Du vil lære mere om de forskellige smagsnuancer og brygningsteknikker, mens vores eksperter fortæller historien bag hver enkelt øl og om Tribeca.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og smag i vores brygning, og vores øl er lavet af de bedste ingredienser og brygget med omhu og passion. Vores bryggeri er beliggende i hjertet af Fuglebjerg, hvor vi har skabt en unik og autentisk atmosfære for at give vores ølsmagning en ekstra dimension.

Vores ølsmagning er velegnet til både ølentusiaster og nybegyndere, og er perfekt til en hyggelig aften i venners lag.

Tag til en spændende & anderledes ølsmagning i København.

Hos Tribeca eksperimenteres der med nye ølvarianter & smage i en liga for sig selv.

Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Yderligere information

Adresse

Brand

Merchant

Tilbud

Copyright © 2023 2kolde.dk