Øljulekalender

De bedste øl-julekalendere i 2023

Opdateret februar 2024

Forkæl dig selv eller en af dine nærmeste med en julekalender med øl. 24 øl til at forsøde tilværelsen. 
Hvis du synes 24 øl er for meget af det gode, så prøv en adventskalender med øl.

Som noget nyt i år er der alkoholfri øljulekalendere.

Øl-adventskalender fra Bøgedal (4x 37,5 cl)

En øl-adventskalender m/4 øl Santa's Break Pale ale 4,8 % Gylden Jul let krydret 6,2 % Jul #1 Mørk jule øl 6,8 % Julebooster Mørk kraftig ale 6,9%

kr.300,00

Øl-adventskalender med 4 lækre jule-specialøl i indpakning (75cl)

4 store flasker af de bedste specialøl til jul i flot indpakning og med nummer for hver søndag i advent.

kr.395,00

Ultimativ juleøl-smagekasse 2022 - Årets bedste øl til jul (16 stk.)

I denne smagekasse får du 16 af de bedste julebryg på markedet - nøje udvalgt af vores ølmester Henrik Feldthaus. Du får et bredt udvalg af forskellige gode øl til jul, og kasse byder dermed på øloplevelser for enhver smag. Billedet er vejledende - mindre

kr.795,00

Lav Din Egen Øl Julekalender

Lad øl-elskeren skåle julen ind! Fyld vores Øl-adventskalender med 24 flasker, så har du den ultimative gave til øldrikkeren. Kalenderen kan rumme fireogtyve 50 cl flasker, er fremstillet i karton og leveres sammenfoldet. Bemærk, at øl ikke medfølger.

kr.179,00

UDSOLGT: Øl-julekalender 2023 - Smag 24 af årets bedste specialøl

Vores 2023 øl-julekalender er nu på markedet og du får: 24 top-bedømte specialøl indpakket i julekalender 1 gratis øl-smageglas Fri fragt Begrænset antal - vi har meldt udsolgt alle år Vi gentager succesen fra tidligere år med vores øl-julekalender med

kr.1.195,00

Årets bedste øl julekalendere 2023

Julen nærmer sig med hastige skridt. Er du klar til den? Vi er det i hvert fald. Så lad os begynde at planlægge nu. Og hvad bedre måde at gøre det på end med nogle øl julekalendere?! Vi har fundet de bedste øl-adventskalendere og julekalendere derude, og vi tror, at du også vil kunne lide dem. De findes i mange former og størrelser og tilbyder dig et bredt udvalg af øl.

Nogle af dem indeholder endda snacks og treats. Men det skal du ikke bekymre dig om, for vi har allerede gjort det hårde arbejde for dig. Det eneste, du skal gøre, er at åbne en låge hver dag i december og nyde lækkerierne indeni.

Du vil ikke fortryde det.

Kreativ? Lav din helt egen øl julekalender

Denne DIY ølkalender er perfekt til feriesæsonen. Den indeholder 24 forskellige øl som du selv køber og putter i. Det kræver lidt arbejde, men det er det hele værd.

Skabelonen indeholder 12 måneder og 24 felter, hvor du kan udfylde ølnavne. Der er tre tomme felter, hvor du kan tilføje yderligere øl. Print kalenderen ud, og hæng den op på dit køleskab. Hver dag skal du krydse de øl, du drikker, af. Når du er færdig med at drikke hele partiet, skal du sørge for at gemme de tomme flasker.

Du kan bruge den samme skabelon til enhver lejlighed, f.eks. fødselsdage eller jubilæer. Du skal blot ændre farverne, så de passer til temaet.

Hvad indeholder en øl julekalender?

En ølkalender bør indeholde 24 forskellige øltyper. Fx 12 almindelige øl, seks sæsonøl, fire specialøl og nogle juleøl. Du kan overveje at inkludere en flaskeåbner. Du kan endda inkludere en slags opskriftskort.

Øl er en god gaveidé. Det er nemt at finde gaver online, og du behøver ikke at bekymre dig om, hvorvidt nogen kan lide øl.

Hvis du kender nogen, der elsker øl, kan du købe en ølkalender til dem. Eller du kan give dem et par flasker øl sammen med deres kalender.

Juleølkalendere er populære, fordi de giver folk mulighed for at nyde øl i ferien. Desuden er de sjove at åbne hver dag.

Både mænd og kvinder vil elske en øljulekalender

Ølkalendere er en populær gave til mænd i feriesæsonen. De er fremragende som gave, fordi de er nemme at købe online, og du behøver ikke at bekymre dig om forsinkelser i forsendelsen. Men der er masser af muligheder derude, så hvordan vælger du en?

Natholdets julekalender øl

Natholdets julekalender er en julekalender med 24 forskellige danske specialøl.

Natholdets kalender omfatter flere forskellige ølstile: pilsner, pilsner, stout, IPA og hvedeøl.

I 2021 var disse bryggerier repræsenteret i natholdets julekalender:

 • Anarkist
 • Kissmeyer
 • Godt Bryg
 • Krenkerup Bryggeri
 • Gamma Brewing Company
 • Svaneke Bryghus
 • Indslev Bryggeri
 • Sour Feet x Syndikatet
 • Bryggeriet Skands
 • Det lille Bryggeri
 • Radius Destilleri
 • Nyborg Destilleri
 • Fary Lochan
 • Aqua Vitae Sydfyn
 • Bryggeriet Frank
 • Åben
 • To Øl
 • Bryghuset Møn
 • Viborg Bryghus
 • Amager Bryghus
 • Herslev Bryghus
 • Ugly Duck
 • Hoppe Beer
 • The Man Behind
 • Bad Seed Brewing
 • People Like Us
 • Fanø Bryghus
 • Ørbæk

Øl adventskalender 2023

Hvis en øl-julekandender er er for meget af det gode, så overvej en øl adventskalender.

Der findes flere typer af øl adventskalendere, herunder nogle med et stort udvalg af craft beer og andre med et lille udvalg af populære mærker. Der er endda nogle, der indeholder madvarer som f.eks. kringler eller popcorn.

Du kan f.eks. vælge en adventskalender med brandy barrel-aged stout eller en adventskalender med chocolate milk stout.

Du kan finde øl adventskalendere online eller du kan finde øl adventskalendere hos lokale forhandlere. Endelig kan du selvfølgelig lave din helt egen øl advendtskalender.

Adventskalenderen er perfekt til folk, der kan lide at drikke øl.

Juleøl pakkekalender fra Ølhandleren

En fantastisk kalender for dem, der kan lide øl. Denne kalender indeholder et udvalg af juleøl fra forskellige lande rundt om i verden. Kalenderen er tilgængelig online og i butikker i hele Danmark.

Kalenderen indeholder information om bryggerierne, øltypen og hvordan den smager. Der er også billeder af bryggeriet og lidt baggrundsinformation om bryggeriet.

Andre gode øl pakkekalendere

Der findes flere gode ølkalendermuligheder. Vi har samlet en liste over nogle af de bedste ølkalendere på markedet i dag.

Hvis du er på udkig efter noget unikt, så tjek en af disse ølkalendere ud.

Hvad er den bedste øl-julekalender i år?

Beer-me:Årets julekalender med øl - 24 af de bedste specialøl

24 af de bedste specialøl

Vi blander en kasse (24 flasker) af de fineste øl fra Danmark og udlandet. Der vil være en række forskellige stilarter af øl.

Du får julekalenderen inden 1. december.
Der er gratis fragt eller den kan afhentes i København efter aftale.

Øl julekalender Thisted bryghus

Glæd dig til Thisted Bryghus' julekalender, som byder på 24 unikke smagsoplevelser. En populær julekalender, som du kan bruge enten som gave eller til personlig fornøjelse, er tilgængelig i butikker over hele landet. Thy øl julekalender er til alle der elsker øl.

Skagen Bryghus Julekalender

Julekalender med 24 forskellige øl. Leveres i uge 45-47.

Beershoppens julekalender

Den danske forhandler Beershoppen har lanceret en særlig julekalender med 24 forskellige juleøl fra hele verden. Kalenderen indeholder øl fra Danmark og udlandet.

Amager Bryghus Øljulekalender 2023

24 forskellige dåser fra Amager Bryghus samt en bonus-overraskelse. 

Mikkeller Øljulekalender

24 øl fra Mikkeller leveret gratis direkte til døren. En ny spændende øl hver dag med tilhørende video der forklarer lidt om øllen.

Har man mod på mere fra Mikkeller så prøv en ølsmagning på Mikkeller Baghaven

Gør julemåneden lidt bedre

En ølkalender er en sjov måde at dele glæden ved at drikke øl med venner og familie på. Disse kalendere er en god gaveidé, fordi de gør det nemt at finde ud af, hvilke øl du gerne vil prøve næste gang. Du kan bruge dem til at planlægge ferier sammen, holde fester eller bare nyde nogle kolde øl med dine yndlingsmennesker.

Ølkalendere er perfekte til alle, der elsker håndværksøl. Hvis du kender nogen, der kan lide håndværksøl, er en ølkalender en god gaveidé, fordi den giver dem mulighed for at holde styr på alle de fede ting, de har prøvet. Og hvis de allerede er til håndværksøl, er en ølkalender en fantastisk måde at vise deres kærlighed til håndværksøl på.

En ølkalender er en ideel gave til alle, der nyder craft beer. Uanset om du leder efter noget til dig selv eller til en anden, har vi et bredt udvalg af ølkalendere at vælge imellem. Vi har alt fra små kalendere i lommestørrelse til store væghængte kalendere.

Hvis du leder efter en specifik ølkalender, kan du tjekke vores udvalg af ølsmagningskalendere. Nogle af vores bedst sælgende er ølsmagningskalendere med IPA'er, stouts, portere, lagers, ales og mange flere.

Giv en øl-julekalender til én du holder af

Hvis du er på udkig efter en unik gaveidé til en særlig person, hvorfor så ikke overveje at give dem en øljulekalender? Disse kalendere er fantastiske til alle, der elsker at drikke øl, uanset om det er til dem selv eller andre.

En ølgave vil altid blive elsket, uanset hvilken lejlighed der er tale om. Uanset om det er til dig selv eller en anden person, så er her nogle grunde til, at du bør overveje at få en øljulekalender til dem.

God til at dele

Uanset om du køber en til dig selv eller giver en i gave, ved alle, hvor meget du nyder at have en kold øl. Så hvorfor ikke vise din yndlingsdrik frem ved at sammensætte en kalender fuld af forskellige øl? Dette er en fantastisk gave til venner, familiemedlemmer, kolleger eller kollegaer.

FAQ

Hvad er øl julekalendere?

24 øl samlet i en kasse - lige til at åbne i december. Én ad gangen.

Hvordan finder jeg en god ølkalender?

Der er mange muligheder derude. Du kan starte med vores liste over de bedste ølkalendere.

Kan jeg tilpasse min ølkalender?

Du kan desværre ikke tilpasse en færdig ølkalender, men hvorfor ikke lave din helt egen?

Copyright © 2024 - 2kolde.dk