Ølsmagning Jylland

De bedste tilbud på ølsmagning i Jylland

Opdateret februar 2024

Forkæl dig selv eller dine nærmeste med en oplevelse ud over det sædvanlige.

Prøv en ølsmagning i Jylland.
Vi har udvalgt en række af de bedste.

Rundvisning & ølsmagning hos Warwik Bryghus

Oplev vestjysk ølkultur hos Warwik Bryghus i Varde. Nyd en spændende rundtur, hør sjove historier og smag på 6-8 ølvarianter. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

kr.350,00

Gavekort: Skræddersyet ølsmagning med 8 øl & snacks i Kolding

Perfekt gaveide til ølelskere: Gavekort på skræddersyet ølsmagning med 8 øl & snacks. Vi sammensætter en individuel smagemenu tilpasset deltagernes præferencer og smagsløg. På den måde undgår vi øl, som deltagerne ikke kan lide og dermed ikke får glæde af

kr.295,00

Ølsmagning hos Lille Holmgård Håndbryg
Vellingvej 1, Ringkøbing

På tur til Ringkøbing? Oplev en sjov ølsmagning hos Lille Holmgård Håndbryg. Unikt øl, underholdning og historier venter. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

kr.245,00

Ølsmagning hos Erlings Flaskebutik
Mejlgade 51D, 8000 Aarhus

Kom med til ølsmagning hos Erlings Flaskebutik på Mejlgade i Aarhus. Smag 8 forskellige øl og hør de spændende fortællinger bag hver smag. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

kr.279,00

Ølsmagning, rundvisning og smørrebrød på Vrå Bryghus & Bryggeri
Jernbanegade 7, 9, 9760 Vrå

Vrå Bryghus & Bryggeri byder på en sjov ølsmagning med rundvisning og smørrebrød. Hør spændende historier om bryggeriet og de frivillige. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

kr.175,00

Ølsmagning På Trolden Bryghus - Mad og Gastronomi - GO DREAM
Nordager 15, 6000 Kolding

For 2 personer - Smagning af 3-5 forskellige øl varianter - På Trolden Bryghus tager de håndværket alvorligt. Her bliver der sat en ære i at producere det bedst mulige øl, på øllets betingelser. Trolden øl er håndlavet, altså uden computere. Tro det eller

kr.350,00

Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus
Hagemannsvej 6D, 8600 Silkeborg

En ølsmagning hos Grauballe Bryghus i Silkeborg byder på 8 forskellige smagsprøver. Du får også en rundvisning i bryggeriet af brygmesteren. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

kr.180,00

Ølsmagning hos Wintercoat
Grønvej 51, 8471 Sabro

Kom på ølsmagning hos Wintercoat bryggeriet uden for Aarhus. Her er du garanteret en oplevelse, hvor øl er 100% i fokus. Book her på siden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

kr.350,00

Ølsmagning hos Trolden Bryghus
Nordager 15, 6000 Kolding

Populær ølsmagning hos Trolden Bryghus i Kolding. Den perfekte oplevelse for ølentusiasten, der vil være klogere på øl fra Trolden Bryghus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

kr.175,00

Rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew
Høllundvej 9, 7100 Vejle

Kom med på en spændende rundvisning og smagning i et sjældent fritfaldsbryggeri. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

kr.380,00

Ølsmagning i Esbjerg, Nibe, Løkken og resten af Jylland

Den danske ølscene er en af de mest dynamiske i verden. I Danmark er der over 200 bryggerier, der producerer omkring 40 millioner hektoliter om året. Og det er i vækst. En hel del.

Prøv fx en ølsmagning på Nibe Bryghus inkl. rundvisning og smørrebrød.

Ølsmagning Aalborg

Aalborg er en af de største byer i Nordjylland. Byen er kendt for "Gaden" og mange kulturelle seværdigheder. Folk kommer her for at slappe af og tilbringe noget kvalitetstid med deres familier.

Der er masser af ting at lave i Aalborg. En af disse ting er at nyde en ølsmagning. Ølsmagning er noget, som folk virkelig kan lide. Det får dem til at føle sig godt tilpas. Hvis du planlægger at tage dine venner eller familiemedlemmer med til Aalborg, kan du fx give dem et ølsmagningsgavekort. Disse kort er nemme at bruge. Gavekort til ølsmagning er perfekt som gave. 

Du kan finde masser af restauranter, hvor du kan nyde en ølsmagning. Nogle af dem tilbyder endda mad, mens du drikker din øl. Så du behøver ikke at bekymre dig om noget. Bare tag dit gavekort med og nyd oplevelsen.

Prøv fx en ølsmagning på Søgaards Bryghus, med eller uden mad og rundvisning. 

Hvis du vil overraske dine kære, kan du købe en ølsmagningsgave til dem. Men sørg for at købe et gavekort, hvor de selv kan vælge, hvilken slags øl de vil smage.

Bedste ølsmagning i Aalborg

Hvor præcis DU finder de lækreste øl i Aalborg, er umuligt at sige præcist. Det kommer an på smag og behag. Men prøv fx:

  • The Wharf - en klassiker i Aalborg og med et kæmpe udvalg af flaskeøl og på haner - Borgergade 16, Aalborg
  • Basement Beer Bar - ca. 20 haner med forskellige øl - Løkkegade 18, Aalborg
Copyright © 2024 - 2kolde.dk