Ølsmagning Hos Rune

Ølsmagning Hos Rune

kr.225,00

Velkommen til Hos Rune, den ultimative øloplevelse på Vesterbro! Vi inviterer jer til en storstilet ølsmagning med hele 8-10 forskellige øl, hvor I får muligheden for at udforske øllets verden. Vores smagninger byder altid på et omfattende udvalg af øl, der omfatter de nyeste stilarter i ølverdenen. Vi sørger for, at der er noget for […]
Beskrivelse
Yderligere information

Velkommen til Hos Rune, den ultimative øloplevelse på Vesterbro!
Vi inviterer jer til en storstilet ølsmagning med hele 8-10 forskellige øl, hvor I får muligheden for at udforske øllets verden.

Vores smagninger byder altid på et omfattende udvalg af øl, der omfatter de nyeste stilarter i ølverdenen. Vi sørger for, at der er noget for enhver smag, da hver smagning består af et bredt udvalg af øl fra vores butik.

Hos Rune er ikke blot en butik, men et ægte ølprojekt, der er startet af vores dedikerede ejer og ølentusiast, Rune. Vi findes både som et online ølunivers og en fysisk butik placeret ved enden af Sønder Boulevard på Vesterbro. Projektet er født af Runes passion for øl og hans ønske om at forfølge sin iværksætterdrøm. Med hjælp fra tre andre ølentusiaster har Hos Rune udviklet sig til Vesterbros go-to-sted for fremragende øl.

Lad Hos Rune og den erfarne ølguide, Rune, tage jer med på en hyggelig og unik ølsmagning, hvor smagsløgene vil opleve en sand fest.

Uanset om I er nye inden for ølverdenen eller er erfarne ølentusiaster, er I garanteret en uforglemmelig oplevelse.

Så kom og vær en del af vores øleventyr hos Hos Rune på Vesterbro!

  • 1,5 times ølsmagning med Hos Rune
  • Smagning af 8-10 forskellige øl
  • Fortællinger og historier om øllene
  • Fokus på de nyeste stilarter i øllets verden
  • Køb af øl til reducerede priser efter smagningerne

Book en dato nu eller køb som gavekort.

Yderligere information

Adresse

Brand

Merchant

Tilbud

Copyright © 2024 - 2kolde.dk