Ølsmagning hos Ølsnedkeren

Ølsmagning hos Ølsnedkeren

kr.299,00

Hos Ølsnedkeren kan du opleve en uforglemmelig ølsmagning i hjertet af København. Her kan du prøve et stort udvalg af øltyper, der er nøje udvalgt af vores eksperter, som vil guide dig igennem smagsoplevelsen. Ølsnedkeren specialiserer sig i craft beer, og alle øl er fra eget bryghus. Vores brygmestre har nøje udvalgt en række forskellige […]
Beskrivelse
Yderligere information

Hos Ølsnedkeren kan du opleve en uforglemmelig ølsmagning i hjertet af København. Her kan du prøve et stort udvalg af øltyper, der er nøje udvalgt af vores eksperter, som vil guide dig igennem smagsoplevelsen.

Ølsnedkeren specialiserer sig i craft beer, og alle øl er fra eget bryghus. Vores brygmestre har nøje udvalgt en række forskellige øltyper, som spænder fra klassiske ale og lager øl, til mere eksperimenterende og nyskabende øltyper.

Under ølsmagningen vil vores eksperter guide dig igennem hver enkelt øl og give dig en dybere forståelse for de forskellige smagsnuancer og ingredienser, der går ind i brygningen.

Vores ølsmagninger er perfekte til en aften med venner eller som en teambuilding-aktivitet. Du vil blive introduceret til en række forskellige øltyper, og vores eksperter vil hjælpe dig med at finde din yndlingsøl.

Vi tilbyder forskellige ølsmagninger, så du kan vælge den, der passer bedst til dig. Uanset om du er en erfaren ølentusiast eller en nybegynder, vil vores ølsmagninger give dig en unik oplevelse og en dybere forståelse af craft beer.

Book din ølsmagning hos Ølsnedkeren i dag, og oplev en uforglemmelig aften i København.

Ølsmagning hos Ølsnedkeren byder på 7 forskellige øl & et indblik i bryggeprocesser. Prisen er for ca. 2 times ølsmagning. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Yderligere information

Adresse

Brand

Merchant

Tilbud

Copyright © 2024 - 2kolde.dk