Ølsmagning hos Ø-Bryg

Ølsmagning hos Ø-Bryg

kr.175,00

På den idylliske ø Thurø i Det Sydfynske Øhav, der er forbundet med Fyn, kan du finde brygmesteren hos Ø-Bryg, der dagligt passerer de imponerende tanke. Han kærtegner dem forsigtigt, snuser til aromaen og glæder sig til den næste bryg. Øl er en levende proces, og brygmesteren ser frem til at opleve, hvordan smagen vil […]
Beskrivelse
Yderligere information

På den idylliske ø Thurø i Det Sydfynske Øhav, der er forbundet med Fyn, kan du finde brygmesteren hos Ø-Bryg, der dagligt passerer de imponerende tanke.

Han kærtegner dem forsigtigt, snuser til aromaen og glæder sig til den næste bryg. Øl er en levende proces, og brygmesteren ser frem til at opleve, hvordan smagen vil udvikle sig. Én ting er dog sikker: Øllet vil uden tvivl være lækkert, når det skænkes i glassene. Brygmesteren er stolt nok til at råbe det ud med armene i vejret og skrive med store bogstaver:

Ø for Øl og Ø for Ø-Bryg.

Siden 2013 har Ø-Bryg haft base i den tidligere købmandsbutik på Thurø. Her brygges små eksklusive bryg, hvor der er lagt vægt på smagsnuancer og detaljer, lige fra farve til skum. Ø-Bryg prioriterer kvaliteten af råvarerne højt, da de sammen med brygmesterens håndværk udgør fundamentet for øllene.

Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Yderligere information

Adresse

Brand

Merchant

Tilbud

Copyright © 2024 - 2kolde.dk