Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart

Ølsmagning & cruise hos Odense Aafart

kr.269,00

Få en unik oplevelse med Odense Aafart, når du går om bord på et cruise i de betagende naturomgivelser ved Munke Mose. Slå dig ned på de komfortable bænke ombord på båden, hvor du vil blive præsenteret for fem forskellige øl, som I alle vil få mulighed for at smage. Mens båden langsomt sejler gennem […]
Beskrivelse
Yderligere information

Få en unik oplevelse med Odense Aafart, når du går om bord på et cruise i de betagende naturomgivelser ved Munke Mose. Slå dig ned på de komfortable bænke ombord på båden, hvor du vil blive præsenteret for fem forskellige øl, som I alle vil få mulighed for at smage. Mens båden langsomt sejler gennem vandet og bryder det rolige spejl i Odense Å, kan du nyde de forskellige smagsoplevelser.

Odense Aafart har siden 1882 budt velkommen ombord til folk, der ønskede en uforglemmelig tur op og ned ad Odense Å. De erfarne skippere har mange års erfaring til søs, hvilket sikrer din tryghed og sikkerhed som førsteprioritet. Du kan derfor se frem til en afslappende tur i smukke omgivelser, hvor du kan nyde naturen og øllet i fulde drag.

Yderligere information

Adresse

Brand

Merchant

Tilbud

Copyright © 2024 - 2kolde.dk