Ølsmagning i Odenses gamle gader

Ølsmagning i Odenses gamle gader

kr.249,00

Tag med på en spændende øloplevelse i Odense, hvor du kan udforske byens rige historie og betydningen af øl. Denne interaktive guidede øltur er tilgængelig gennem StoryHunt-appen, der vil guide dig til unikke historier, som venter på at blive afsløret. På turen får du mulighed for at smage på tre forskellige specialøl på udvalgte steder […]
Beskrivelse
Yderligere information

Tag med på en spændende øloplevelse i Odense, hvor du kan udforske byens rige historie og betydningen af øl.

Denne interaktive guidede øltur er tilgængelig gennem StoryHunt-appen, der vil guide dig til unikke historier, som venter på at blive afsløret.

På turen får du mulighed for at smage på tre forskellige specialøl på udvalgte steder som Carlsens Kvarter, Flakhaven og Anarkist, hvor øllet er nøje udvalgt for at passe til fortællingerne. Gennem denne rejse gennem tiden vil du lære om øllets rolle gennem Danmarkshistorien, fra de stolte vikinger, der bryggede mjød over bålet, til de eventyrlystne ølentusiaster, der bragte specialøl til Danmark.

Skål og nyd oplevelsen!

StoryHunt-appen er skabt til at åbne op for spændende historier omkring dig.

Med hjælp fra journalister, skuespillere og lydspecialister har StoryHunt skabt levende og fascinerende fortællinger rundt omkring i hele Danmark.

Ved at lytte til StoryHunt i dine øretelefoner træder du ind i historien og bliver ført til unikke seværdigheder og gamle gader med stop undervejs, hvor du kan smage på lækre godbidder. I modsætning til en traditionel guidet tur kan du med StoryHunt vælge at starte din tur, når det passer dig, og opleve det hele i dit eget tempo.

StoryHunt brænder for at skabe kvalitetsoplevelser og bringe folk tættere sammen gennem gode fortællinger, interaktion og dialog, som du vil opleve på deres ture.

  • Ca. 3 timers audio tour om øllets historie
  • Byvandring gennem Odenses gamle gader
  • Specialøl på Carlsens Kvarter (0,4l)
  • Specialøl på Flakhaven (0,5l)
  • Specialøl på Anarkist (0,4l)

Yderligere information

Adresse

Brand

Merchant

Tilbud

Copyright © 2024 - 2kolde.dk