Nørrebro Bryghus Ølsmagning - Mad og Gastronomi - GO DREAM

Ølsmagning Nørrebro Bryghus

kr.350,00

Ølsmagning på Nørrebro Bryghus er en unik oplevelse for enhver ølentusiast i København. Nørrebro Bryghus er et lokalt bryggeri, der producerer nogle af de bedste håndværksøl i byen, og deres ølsmagning er en måde at opleve deres talent og passion på. Under ølsmagningen vil du blive introduceret til en række forskellige øltyper, herunder fx. lys, […]
Beskrivelse
Yderligere information

Ølsmagning på Nørrebro Bryghus er en unik oplevelse for enhver ølentusiast i København. Nørrebro Bryghus er et lokalt bryggeri, der producerer nogle af de bedste håndværksøl i byen, og deres ølsmagning er en måde at opleve deres talent og passion på.

Under ølsmagningen vil du blive introduceret til en række forskellige øltyper, herunder fx. lys, mørk, sur, bitter og frugtagtig øl. Deres øl inkluderer alt fra klassiske belgiske stilarter til mere moderne amerikanske IPA'er og meget mere.

Nørrebro Bryghus' erfarne personale vil guide dig gennem smagsoplevelserne og give dig en introduktion til bryggeriets historie og produktionsproces. De vil også dele deres ekspertise og viden om de forskellige øltyper, der præsenteres.

Ølsmagningen er en interaktiv oplevelse, hvor du vil lære om, hvordan man bedst smager og vurderer øl, og du vil få mulighed for at stille spørgsmål og diskutere smagsoplevelserne med andre deltagere.

Nørrebro Bryghus' ølsmagning er også en fantastisk måde at opleve det pulserende og multikulturelle Nørrebro på. Bryggeriet ligger midt i hjertet af Nørrebro, og smagningen giver dig en chance for at udforske dette spændende område i København.

Ølsmagning på Nørrebro Bryghus en unik oplevelse for enhver ølentusiast og en perfekt måde at opleve nogle af de bedste håndværksøl i København.

Om Nørrebro Bryghus

Nørrebro Bryghus blev grundlagt i 2003 af bryggeren Anders Kissmeyer og blev hurtigt en af de førende bryggerier i Danmark. Bryggeriet ligger i hjertet af Nørrebro i København og er kendt for deres innovative og kreative tilgang til håndværksøl. I 2017 blev bryggeriet overtaget af det lokale bryggeri To Øl, der fortsatte med at udvikle og brygge unikke øltyper i Nørrebro Bryghus' tradition. Bryggeriet er en vigtig del af Nørrebros pulserende ølscene og har vundet flere priser for deres kvalitetsøl og bidrag til den danske bryggerikultur.

For 2 personer - Øl-rundvisning og smagsprøver - Gå på opdagelse i Nørrebro Bryghus øl univers hvor der bydes på øl med inspiration fra både den belgiske, tyske, engelske og navnlig den amerikanske brygkultur.

 

Yderligere information

Adresse

Brand

Merchant

Tilbud

Copyright © 2023 2kolde.dk